Birileri İftira Siyaseti Yapadursun Biz Milletimizle İç İçeyiz

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dur durak bilmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Bıyık, "CHP'nin Tüm iftira ve karalama kampanyasına rağmen biz milletimizle kol kolayız" dedi.

Darıca Yayın: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2023 18:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dur durak bilmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. Darıca'da Mahalle Mahalle, Kapı Kapı gezen Başkan Bıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyor.  Başkan Bıyık,bu bağlamda Darıca Fevzi Çakmak mahallesinde seçim çalışmalarına katılarak Cumhur ittifakına destek istedi. 
 
Burada CHP Darıca ilçe örgütünün iftira dolu broşür dağıtımına da gönderme yapan başkan Bıyık:" Birileri yalan ve iftira siyaseti yapadursun, biz milletimiz ile kol kola aydınlık yarınlara yürüyoruz.
Alan gezilerimizde bugün Fevzi Çakmak Mahallemizdeydik. Hemşerilerimiz ile hasbıhal ettik, kendilerine karanfil hediye ettik.
Teveccühleri nedeniyle değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum." dedi. 
 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.