Çayırova 7. Kitap Günleri’ne ilgi büyük

Çayırova Belediyesi’nin ilçede gelenek haline getirdiği Çayırova Kitap Günleri, büyük ilgi görüyor. Özellikle öğrencilerin akınına uğrayan Çayırova 7. Kitap Günleri, 7’den 70’e bütün Çayırovalıları kitapların büyülü dünyasıyla bir araya getiriyor.

Kültür-Sanat Yayın: 20 Ekim 2026 - Salı - Güncelleme: 20.10.2026 17:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Onlarca yayın evi, on binlerce kitap, sevilen yazarlar, söyleşi etkinlikleri ve çok daha fazlasını Çayırovalılarla buluşturan Çayırova 7. Kitap Günleri, 7’den 70’e her yaştan insanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kültür-Sanat Şehri Çayırova’da bir gelenek haline gelen ve düzenlendiği ilk yıldan itibaren büyük ilgi gören Çayırova Kitap Günleri’nin yedincisine de katılım yoğun. Bugün, kitap günlerinin ikincisine alanı ziyaret eden Çayırovalılar, kitapların renkli dünyasında güzel bir deneyim yaşıyor. Özellikle, Çayırova’nın geleceğini oluşturacak olan çocuklar ve gençlerden büyük ilgi alaka gören Çayırova 7. Kitap Günleri’nde, minikler kendilerine sunulan kitaplarla buluşma imkanından çok güzel bir şekilde faydalanıyor. 

ÇAYIROVA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Sevdikleri yazarların kitaplarıyla ve kendileriyle buluşma şansı elde eden Çayırovalı öğrenciler, okuma alışkanlıklarını da geliştiriyor. Kendilerine sunulan bu imkan için Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye ve Çayırova Belediyesi’ne çok teşekkür eden ilçe sakinleri, kitap günleri boyunca etkinliği ziyaret etmeye devam edeceklerini belirtti. Çayırova 7. Kitap Günleri 25 Ekim Pazar tarihine kadar saat 09.30 ile 19.30 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.