Başkan Aslantaş’tan 1 Mayıs Mesajı
GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı.

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Emek, en yüce değerdir. Üretimin, kalkınmanın ve refahın temelinde emek yer alır. Alın teriyle çalışan, üreten ve ülkemizin büyümesine katkı sunan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.
Sanayinin ve üretimin kalbi olan bölgemizde, iş gücünün ve emeğin kıymetini çok iyi biliyoruz. Gebze Ticaret Odası olarak; emekçimizin hak ettiği sosyal ve ekonomik koşullarda, güvenli ve sağlıklı bir çalışma hayatına sahip olması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.
İşverenler ve çalışanlar olarak, birlikte daha güçlü bir Türkiye hedefiyle el ele vermeliyiz. Bu anlamlı gün vesilesiyle, tüm çalışanlarımıza sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir çalışma hayatı diliyor; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.”