AK Parti Kocaeli'ye Şehit Yakınları ve Gazilerden Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’a seçim sonrası ilk hayırlı olsun ziyareti, Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği’nden geldi.

Siyaset Yayın: 31 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 31.05.2023 10:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

TALUS, TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin sona ermesinin ardından parti çalışmalarına kaldığı yerden devam eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, hafta başında il başkanlığında Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği’ni ağırladı. Başkan Yaşar Güvenmez ve yönetimi, Talus’a seçim zaferinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Talus, bu ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğunu, Başkan Güvenmez ve ekibine şükran borçlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Seçim sonrası ilk hayırlı olsun ziyaretinde Vatan Gazileri ve Şehit Yakınları Derneği Yaşar Güvenmez, çok kıymetli yönetimi ve 15 Temmuz Gazisi Halil Koştaş’ı ağırlamaktan onur duyduk. Teşekkür ediyoruz.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.