Yazar Cesur Gebzeli Ebeveynler İle Buluştu

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kitap Fuarı kapsamında gerçekleştirilen konferans ve söyleşilerle birbirinden önemli isimler Gebzeliler ile buluşmaya devam ediyor.

Gebze Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 22:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kitap Fuarı kapsamında Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferans ve söyleşiler devam ediyor. Gebzeli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konferans ve söyleşilerde geçtiğimiz akşam yazar Dilek Cesur, GKM sahnesinde dinleyicileri ile buluştu. Anne ve çocuk temalı kitapları ile tanınan yazar Cesur, Gebzeli dinleyicilerine sabırlı ebeveynliğin püf noktalarını anlattı. Çocuklarda başarıyı yakalamanın detaylarından ve istikrarlı çalışmanın öneminden bahseden Cesur, verdiği konferans sonrasında imza töreni gerçekleştirdi. Cesur imza töreninde okurları ile bol bol fotoğraf hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.