Trabzonlular Büyükgöz’e “hayırlı olsun’a” gitti

Gebze Trabzonlular Derneği, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret ederek 2. Dönem belediye başkanlığı için başarılar diledi.

Yayın: 02 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2024 20:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
31 Mart’ta yapılan Mahalli idareler Seçimini kazanarak 2. Kez Gebze Belediye Başkanlığı koltuğuna ziyaretler devam ediyor. Gebze’nin kültürel anlamda en büyük STK’ların birisi konumunda bulunan Trabzonlular Derneği Başkan Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret ederek yeni dönem için başarılar diledi.
 
KOÇYİĞİT BAŞARILAR DİLEDİ
Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Cemal Koçyiğit ve dernek yöneticileri, Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Koçyiğit ve dernek üyeleri “hayırlı olsun” temennilerini iletti. Koçyiğit, “ Belediye başkanlığınızın 2. Döneminde size başarılar diliyoruz. Dernek olarak Gebze’nin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmak amacı ile çalışmalar yapıyoruz. Belediye olarak birinci dönemde dernek ve STK’lara verdiğiniz desteğin ve dayanışmanın artarak devam edeceğine inanıyoruz. Dernek olarak yeni dönemin Gebze ve bu kentte yaşayanlar için hem sizin hem belediye açısından önemli gelişmelere imza atmanızı diliyoruz” dedi.
 
BÜYÜKGÖZ TEŞEKKÜR ETTİ
Trabzon Derneği’nin ve Trabzonluların kentin sosyal ve kültürel yapılanmasına, ticari ve siyasi hayatına büyük katkı sunduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’de dernek yöneticilerine teşekkür ederek beş yıllık dönem içerisinde kentte bulunan tüm kültür dernekleri ve STK’larla önemli çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Büyükgöz, “Trabzon Derneğinin başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Biz de yerel yönetim olarak kültür derneklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” mesajı verdi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.