Söğütlü Köyü Kongreye Gitti Başkan Muammer Karataş Seçildi

Darıca'da faaliyet gösteren Erzurum Aziziye Ovacık Söğütlü Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Haftasonu Dernek Binasında Kongre yaptı. Muammer Karataş tüm üyelerin oyunu alarak dernek başkanı seçildi.

Darıca Yayın: 22 Aralık 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 22.12.2025 18:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca'da faaliyet gösteren Erzurum Aziziye Söğütlü Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma derneği hafta sonu Darıca Osmangazi'de bulunan dernek binasında kongreye gitti. Kongreye dernek üyeleri yoğun ilgi gösterirken, geçekleşen kongreye tek listeyle giden Muammer Karataş Dernek başkanı seçildi. 

Dernek üyelerinin tamamının oyunu alarak dernek başkanı seçilen Muammer Karataş, kendisine başkanlık görevini layık gören tüm Söğütlü Köyü Denek üyelerine teşekkür etti.

Kongrede bir konuşmaya yapan Başkan Karataş: "Mübarek Üç ayların içinde bulunduğumuz bu anlamlı günde  kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Dördüncüsünü düzenlediğimiz olağan kongremize ilgi gösteren tüm köylülerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin desteğiyle Erzurum Aziziye Ovacık Söğütlü Köyü Deneği olarak çok güzel hizmetlere imza atacağız. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Görüş ve düşünceleriniz bizler için çok önemli. Bu dernek hepimizin. Bugün bizleri başkanlığa layık gördüğünüz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Kongremizin sonucu hepimiz için hayırlara vesile olsun." dedi. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.