Samsun Yakakentliler Gebze’de Piknik Şöleni’nde Buluştu!

Samsun Yakakent Derneği Gebze Hünkar Çayırı’nda Piknik şöleni düzenledi. Başkan Fatih Gürsoy ve ekibinin düzenlediği Piknik Şöleni’ne 2 Bin kişi katılım sağladı. Siyaset ve İş dünyasından da pikniğe büyük ilgi vardı.

Gebze Yayın: 17 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 17.09.2024 18:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

KATILIM YOĞUN OLDU

Samsun Yakakent Derneği Başkanı Aynı Zamanda AK Parti Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Gürsoy ve Yönetimi Gebze Hünkar Çayırı’nda Piknik şöleni düzenledi. Piknik şölenine; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Darıca Belediyesi Başkan Yardımcıları Kenan Paltacı, İsmail Ramazanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, YRP Darıca İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kocaeli Samsunlular Federasyon Başkanı Nazan Başol Can, AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, Yakakent Dernekler Federasyon Başkanı Eyüp Baş, Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Aysun Kaçaran, Abdi İpekçi Mahalle Muhtarı Erol Demirtaş ve 2 Bin davetli katıldı.

 

 

BAŞKAN FATİH GÜRSOY TEŞEKKÜR ETTİ

Piknikte bir konuşma yapan Samsun Yakakent Derneği Başkanı Aynı Zamanda AK Parti Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Gürsoy, Piknik Şölenlerine katılan herkese teşekkür ederek şöyle konuştu: “Piknik şölenimize katılım oldukça yüksek oldu. Şölenimize katılan ve bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve Yakakentli hemşehrilerime çok ama çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, neşeli güzel bir gün geçirdik. İnşallah Pikniğimiz geleneksel olarak devam edecek. Bu anlamlı günde bizlere maddi destek sağlayan başta 2024-2025 ağamız Sayın Ali Koca başkanımıza, değerli iş adamlarımıza ve sponsorlarımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun.” Dedi.

 

 

YAKAKENTLİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Gebze Hünkar Çayırı’nda bir araya gelen Samsun Yakakentliler gün boyunca gönüllerince eğlendiler. Geleneksel yemek ikramının yapıldığı Piknikte, çeşitli yarışmalar yapıldı. Halaylar çekildi. Dernek yönetiminin çocuklar için kurduğu oyun alanları da dikkatlerden kaçmadı. Yakakentliler kendilerine böylesi güzel bir gün yaşatan Dernek Başkanları Fatih Gürsoy ve yönetimine teşekkür ettiler. Piknik Şöleni akşam geç saatlerde sona erdi.

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.