Saadet Darıca’dan dev konvoy

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut ve yönetimi Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya’ya destek amaçlı dev bir konvoy düzenlediler.

Siyaset Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 17:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

31 Mart seçimleri yaklaşırken durmadan çalışan ve Darıca’da hemen hemen her gönle dokunan Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, Darıca Saadet ilçe yönetimiyle birlikte konvoy düzenledi. 24 Mart Pazar günü Saat 14.00’da Sırasöğütler Mahallesi’nden başlayan seçim konvoyuna katılım ise yoğun oldu. Konvoy Darıca’da çeşitli mahallelere uğradı. Katılımı ile dikkatleri üzerine çeken konvoy ekibi konvoyu parti binası önünde tamamladı. Konvoya katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Çetinkaya: “Darıca’da her kapıyı çalıyoruz, hemşehrilerimize kendimizi anlatıyoruz. Bugün düzenlenen konvoyumuza araçlarıyla katılan ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Seçim günü yaklaşıyor. Darıca’ya Millî Görüş belediyeciliğini geri getireceğiz. Vatandaşımız bizim belediyecilik dönemimizi istiyor” dedi.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.