Prestij Cephe’den kuruluşunun 20. Yılına özel iftar programı
Dış cephe kaplama sektörünün öncü firmalarından Prestij Dış Cephe, kuruluşunun 20. yılını düzenlediği özel bir iftar programıyla kutladı.

Hisartepe Restoran’da gerçekleştirilen iftar programına Türkiye genelinde önemli işadamları, sporcular, sanatçılar, siyasetçiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) Başkanları katıldı. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. İftar öncesinde yapılan dua ve temennilerin ardından konuklar aynı iftar sofrasında buluştu.
Prestij Cephe Yönetim Kurulu Başkanı Ozkan Gedik, katılımcılara teşekkür ederek 20 yıllık başarı yolculuğunda emeği geçen herkese minnettarlığını dile getirdi. Geçmiş 20 yılda Gebze, Kocaeli ve Türkiye genelinde önemli projelere imza attıklarını hatırlatan Gedik, yeni dönemde yurtdışı projelerle daha güçlü hedeflerle yollarına devam edeceklerini vurguladı.

Ramazanın paylaşma, daha fazla empati yapmak anlamına geldiğini belirten Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, "Rızık paylaştıkça çoğalır. Rızık sadece para kazanmak değil, aynı zamanda böyle güzel ve kadim bir dostluğa sahip olmak demektir. Bu anlamda bugün yüzlerce ,nsanı bu iftar yemeğinde biraraya getiren Özkan Gedik dostumu tebrik ediyorum. Ramazanınız mübarek olsun inşallah" temennisinde bulundu.
İftara katılanları selamlayarak sözlerine başlayan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler: "Değerli kardeşim Özkan'ı çok seviyorum ve bugün 2 ayrı programımı iptal ederek buraya geldim. Burada çok sevdiğim siyasetçi, işadamı, STK başkanları dostlarımız var. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır. Tüm amacımız ülkemizin birlik ve beraberliği, gelişmesi için çalışmaktır. Bu ülkenin bağımsızlığı ekonomik bağımsızlığından geçer. Deniz ne kadar dalgalı olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmez. Biz işadamları da ekonomik dalgalanmalara rağmen çalışmaya üretmeye ve ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz. Sofranız bereketli olsun." dedi.

İftar yemeğine katılan Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Metehan Küpçü: "Büyük Birlik Partisi Merhum Kurucu Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşlarından olan işadamı Özkan Gedik'e bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Metehan Küpçü, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Anahtar Parti Gebze İlçe Başkanı Hakan Alaşar, MAGİAD Genel Başkanı Erhan Atmaca, katılcığı geceyi, Gebze’nin yetiştirdiği sanatçılardan Ramazan Zor sahne performansıyla renk kattı. İşletmeciliğini iş insanı Sinan Bozkurt’un yürüttüğü restoranda, davetliler Türk mutfağının seçkin lezzetleriyle ağırlandı. Gece, sektör paydaşları arasındaki dostluk ve iş birliğini pekiştiren, hemşehri dayanışmasını güçlendiren anlamlı bir buluşma olarak hafızalarda yer etti.








