Kahraman'dan 17 Ağustos Mesajı

Yeniden Refah Partisi Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Kahraman 17 Ağustos depreminin yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Siyaset Yayın: 16 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.08.2024 11:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Hakan Kahraman mesajında şu ifadelere yer verdi: "17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 25. yılında, "Sesimi duyan var mı?" nidalarını ve o zorlu anların acısını bir kez daha hatırlıyoruz.

Bu trajik olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı ve hemşehrilerimizi rahmetle anıyor, kayıplarının derin acısını yüreklerimizde hissediyoruz.

Bu büyük felaketin ardından, şehirlerimizin depreme karşı daha dayanıklı hale gelmesi için çeşitli adımlar atıldı ve toplumsal bilinçlenme çalışmaları yapıldı. Ancak, bu çabalar devam eden bir süreçtir.

Gelecekte benzer felaketlere karşı daha iyi hazırlıklı olmak, hepimizin ortak sorumluluğudur. Anma gününde, kaybettiklerimizi saygıyla anıyor ve afetten etkilenen tüm vatandaşlarımıza sabır diliyorum."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.