İmralı'dan Silah Bırakma Çağrısı!

DEM Parti heyeti, İmralı'ya gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında İstanbul'da gerçekleştirdiği basın toplantısında, İmralı'nın çağrısı okudu. Partinin sosyal medya hesabından İmralı'daki görüşmenin fotoğrafı da paylaşıldı.

Gündem Yayın: 27 Şubat 2025 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2025 17:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

ANKARA (İGFA) - 7 kişilik İmralı heyeti, İmralı’da tutuklu bulunan terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la görüştü.

Açıklama öncesinde terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’la yapılan görüşmeden fotoğraf DEM Parti'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Fotoğrafta terör örgütü lideri Öcalan'ın yanı sıra İmralı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Hamili Yıldırım, Ömer Hayri Konar ve Veysi Aktaş da yer aldı.

Heyet, İstanbul'da düzenlediği basın toplantısınde İmralı'nın çağrısı okundu.

Çağrıda, "Tüm gruplar silah bırakmalı, PKK kendini feshetmeli" denildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.