İftira ve Yalan Siyaseti Yapmayın!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe örgütünün "Darıca Belediyesi 600 Milyon TL zarara uğratıldı" açıklamasına sert tepki gösterdi. Başkan Bıyık: 'Darıca Belediyesinin zarara uğratıldığı yok. iftira ve Yalan siyaseti yapmayın' dedi.

Darıca Yayın: 01 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 01.05.2023 14:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık şöyle konuştu: "“Biz Darıca’ya ait bir parseli satmadık. Bu kocaman bir yalandır. Biz hisse satışı yaptık. Encümenin belirlediği fiyat 155 milyon lira. Olmayan hisselerden, hisse üretip Darıca Belediyesi için kaynak üretmişiz” dedi. 

 

Başkan Bıyık: " “Termal grup arsasında hisse satışı yaptık. Biz Darıca’ya ait bir parseli satmadık. Bu kocaman bir yalandır. Biz hisse satışı yaptık. Termal grupla alakalı kirli bir algı var. 600 milyon kamu zararı var diyorlar, derler ya ‘Ufak at da civcivler yesin’ öyle bir durum. Belediyeye ait spor alanını Tuzla bağlantı yoluna cephe 11 bin metrekare spor alanı olarak tescillediğimiz yer var. 18 uygulaması yapılmış olsaydı belediyeye 2 bin metrekare yer kalacaktı. Bunu yaptırmadık be P1 ve P2 alanına hisse atışı yaptık ve buradan belediyeye ait hisse çıkardık” 

 

SEÇİM YAKLAŞTI CHP'DE KARIN AĞRISI BAŞLADI

“Bu hisselerin satışıyla alakalı piyasadan fiyat toplarsın ve encümen de bunun kararını verir. Bizim halkımıza veremeyeceğimiz hesap yok. Piyasadaki fiyat analizini yaptık. Ticaret odasından fiyat alındı, BDDK onaylı lisanslı firmadan hesap alındı. Bunların totalinde encümenin belirlediği fiyat 155 milyon lira. Olmayan hisselerden, hisse üretip Darıca Belediyesi için kaynak üretmişiz. Yalan ve iftirayla uğraşmaktan işimizi yapmaya fırsat bulamıyoruz. Darıca Belediyesi olarak kamulaştırdığımız arsalardan kimse bahsetmiyor. Ben göreve geldiğimden beri kamulaştırdığım hisse daha fazladır. Bu kente ihanet edecek durumumuz yok. Görevimiz bittikten sonra yaşayacağımız yer de bu ilçe. Bunların karın ağrısı seçimler yaklaştı. Nasıl insanlara bak bunlar hırsız diyebiliriz derdindeler. Bizim kanun önünde de Allah indinde de hesap veremeyeceğimiz yer yok”dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.