Hakan Kahraman'dan Şenol Pekgöz'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Gebze Belediye Meclis Üyesi Hakan Kahraman, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayın: 11 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2024 21:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Ziyaret sırasında, Sultan Orhan İlköğretim Okulu’nun bir yıldır kapalı olma nedeni olarak deprem riski belirtilmiş ve okulun açılma süreciyle ilgili yaşanan aksaklıklar gündeme getirilmiştir.

Marangoz Atölyesinin Taşınması ve Okul Alanı İçin Genişleme Önerisi

Ziyaret sırasında, Sultan Orhan İlköğretim Okulu’nun bitişiğindeki 567 m² büyüklüğündeki marangoz atölyesinin taşınması önerisi gündeme geldi. Meclis Üyesi Hakan Kahraman, marangoz atölyesinin köylere emsal değerde bir alana taşınmasını ve boşalan alanın Sultan Orhan İlkokulu’na ilave edilerek okulun fiziksel kapasitesinin artırılmasını önerdi.

Önergenin Detayları İstişare Edildi

Daha önce Gebze Belediye Meclisi'ne bu konuyla ilgili önerge sunan Hakan Kahraman, önergenin detaylarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz ile paylaştı. Ayrıca, mahalledeki mevcut okul alanlarını gösteren 1/1000 ölçekli plan haritasını da sundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü’nden Olumlu Yaklaşım

Şenol Pekgöz, ziyarette taşınma ve okulun genişletilmesi konularında bilgi aldı. Pekgöz, il milli eğitim müdürüyle iletişime geçerek sürecin hızlandırılması ve sorunun çözülmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti. Bu açıklama, eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik umutları artırmıştır.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.