İLKÇEV İzcilerinden Okul Sporlarında Başarı!

Gebze İLKÇEV Spor Kulübü izcilerinin yarıştığı, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu okul sporları faaliyetleri kapsamında Hava Sporları Kocaeli İl Şampiyonası Kocaeli Atletizm Pistinde gerçekleşti.

Spor Yayın: 03 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 03.05.2024 10:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Kağıt Uçak, Roket, Salon Modeli Uçak ve Planör Modeli Uçak olmak üzere 4 alt disiplinde gerçekleştirilen müsabakalarda Yıldız Kızlarda Zehra Betül Akgün, Yıldız Erkeklerde Yahya Şamil Bayazıtoğlu, Genç Erkeklerde Hamza Ulutaş Salon Modeli Uçak ve Planör Modeli Uçak kategorilerinde Kocaeli birinciliği alarak Altın madalya kazandılar.

Gebze İLKÇEV başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu ; 27 Mayıs'ta Manisa'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan izcilerimizi tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası'nda başarılar diledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.