DarıcaTürkelispor Başkanı Yılmaz ve Yönetiminden Başkan Bıyık'a Tebrik Ziyareti

Darıca Türkelispor Başkanı Ferhat Yılmaz ve yönetimi Yeniden Darıca Belediye Başkanı seçilen Başkan Muzaffer Bıyık'a tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.

Darıca Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 22:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Darıca Türkelispor Başkanı, STY Metal Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ferhat Yılmaz ve Darıca Türkelispor Yöneticileri yeniden Darıca Belediye Başkanı seçilen Başkan Muzaffer Bıyık'a bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler. Başkan Bıyık'a üzerinde "Darıca Türkeli Spor" yazan atkı hediye eden, Başkan Yılmaz ve ekibi, Başkan Bıyık'a başarılar dilediler.

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Yılmaz: " Darıca Türkelispor Kulübü yönetimi olarak; Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ettik. 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden belediye başkanlığına seçilen Sayın Bıyık’ı tebrik ediyor, yeni dönemin kendisine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

Başkan Muzaffer Bıyık'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ferhat Yılmaz ve Darıca Türkelispor yönetimine başarılar diledi. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.