ENFEST’te Geri Sayım Başladı

Gebze Belediyesi öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ENFEST (özel çocuklar festivali) için geri sayım başladı. Festival 21 Mayıs Salı günü saat 09:00’da Hünkar Çayırı’nda düzenlenecek.

Gebze Yayın: 15 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 15.05.2024 11:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Gebze Belediyesi, öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ENFEST( Özel Çocuklar Festivali) için geri sayım başladı. 21 Mayıs Salı günü saat 09:00’da başlayacak olan festival çeşitli spor faaliyetleri, parkurlar, ölçümler, eğlenceli aktiviteler ve sürpriz hediye çekilişlerine ev sahipliği yapacak. Hünkar Çayırı’nda düzenlenecek festival, Rumeli Üniversitesi Engellilerde Egzersiz ve Spor Bölümü işbirliği ile gerçekleştirilecek. Festivale 500’e yakın özel çocuk, 200’e yakın özel eğitim öğretmeni ve veliler, 200’e yakın ise gönüllü üniversite öğrencileri katılacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.