Bakanlık Gebze ve Darıca'da Arsa Satacak!

Kentsel Dönüşüm Bakanlığı, Gebze ve Darıca'da KDV'siz arsa satacak.

Gebze Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 11:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde 33 ilde KDV'siz arazi satışına başladı. Bu kapsamda, Kocaeli başta olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyük şehirlerde bulunan araziler, yüzde 25'i peşin, 48 ay vadeyle satılacak ve KDV'den muaf tutulacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 33 ilde toplam 391 farklı araziyi KDV'siz satışa sunuyor. Araziler, yüzde 25'i peşin, 48 ay vadeyle satılacak. 

 

8-9 MAYISTA SATIŞA ÇIKACAK

Müzayedeler, 8-9 Mayıs Çarşamba günü saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Adana'dan Yalova'ya kadar farklı illerde bulunan 391 arazi, açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. KDV'den muaf olacak olan arazi satışlarında, yüzde 25'i peşin olarak ödenecek, kalan tutar ise 48 ay vadeyle ödenebilecek.

Açık artırma toplantılarına katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin, toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası Şubesi'ndeki Türk Lirası hesabına katılım teminatı ödemeleri gerekiyor.

 

BAŞVURULAR İÇİN

Açık artırmalar, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel Konferans Salonu, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve www.emlakmuzayede.com.tr adresinden internet üzerinden 8-9 Mayıs 2024 tarihinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Detaylı bilgiye ulaşmak isteyen vatandaşlar, www.emlakmuzayede.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 0212 608 15 00 ve 0312 410 76 75 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirler.

 

KOCAELİ'DE 3 İLÇEDE SATIŞ GERÇEKELEŞECEK

Kocaeli'de, arazi satışları Gebze, Başiskele ve Darıca ilçelerinde gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.