Gebze'ye Borcumuzu Hizmet Ederek Ödüyoruz

Gebze'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tahir Büyükakın, "Bize güvenen ve Büyükşehir Belediyesi’ni emanet eden Gebzeli hemşerilerimize borcumuzu hizmet ederek ödüyoruz” açıklamasını yaptı.

Gebze Yayın: 04 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.09.2023 06:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze'de tam gün mesai harcadı. İlk olarak Ankara Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükakın daha sonra Eskihisar sahiline geçerek, burada da vatandaşlarla gönülden gönüle sohbetler gerçekleştirdi. Şehrin yarınlarına değer katacak çalışmalara imza attıkların dile getiren Başkan Büyükakın’a, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teşkilat üyeleri eşlik etti. Esnaf ziyaretlerini değerlendiren Başkan Büyükakın, “Bugün Gebze’mizin güzide esnaflarıyla selamlaştık. Güleryüzleriyle ve samimiyetleriyle bizi her zaman mutlu ediyorlar. İşlerinin hep açık olmasını diliyorum. Esnaflarımız, şehrimizin kalbidir, onlarla olan bu bağımızı daha çok güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Vatandaşlardan ve esnaflardan gelen hizmet ve eser sorularına da içtenlikle cevap veren Başkan Büyükakın, yeni taleplere de hızlı bir şekilde cevap verilmesi için talimatlarını verdi. “Kentimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz” vurgusunu da yapan Başkan Büyükakın, "Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Bey ve teşkilat üyelerimizle bölgemizle alakalı atılması gereken adımları bir bir atıyoruz. Durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bugünkü esnaf ziyaretlerimizin de temelinde sahadan gelen yeni talepleri almak ve öncelikleri belirlemek” açıklamasını yaptı.

 

 

 

“EKSİK KALDIKLARIMIZA DA KOŞARAK GİDİYORUZ”

"AK Parti teşkilatlarımızla birlikte Gebze’mize ve tüm ilçelerimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Her daim olduğu gibi bakın bugünde İl Başkanımız Şahin Bey yanımızda. İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, Koordinatörümüz ve ailesinden, işinden fedakârlık yaparak samimiyetle çalışan teşkilat üyelerimiz var. Biz büyük bir aileyiz ve şehrimiz için çalışıyoruz. Kentin her karışına hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Vatandaşımızın rızasına, gönlüne ve duasına talibiz. Çok şükür talip olduklarımıza kavuşuyor, eksik kaldıklarımıza da koşarak gidiyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“ELLERİNİ SEMAYA AÇAN KARDEŞLERİMİZ, BÜYÜKLERİMİZ VAR”

Açıklamalarını “Kocaeli’ni ilmek ilmek yatırımlarımızla işliyoruz” diyerek sürdüren Başkan Büyükakın, “Bir taraftan eser üretirken diğer bir taraftan gönül hizmetlerine devam ediyoruz. Milletimizle omuz omuzayız. Dua ordularının arkamızda olduğunu biliyoruz. Gece yarısı bu hizmetler için ellerini semaya açan kardeşlerimiz, büyüklerimiz var. Biz o dualara talibiz. Samimiyetle ve içtenlikle sahada çalışıyoruz. Tanımadığımız insanımız bizler için her fırsatta dua ediyor” dedi. Ziyaretlerinde birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Biz milletimizle birlikte yürüyoruz. Sahadayız, ekiplerimiz çalışıyor, teşkilatlarımız yanı başımızda. Hizmet etmek adına ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz. Samimiyetle ve tüm dikkatimizle milletimizi dinliyor, yolumuza devam ediyoruz. Biz biliyoruz ki çocuklarımıza çok daha güzel bir Kocaeli bırakmak zorundayız. Çabamız aynı zamanda bunun içindir” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.