Başkan Bıyık, Filistin’e destek Mitingi’ne katıldı

İsrail’in Filistin’e saldırıları Türkiye ve dünyanın birçok noktasında tepki çekip kınanırken Gebze’de Filistin’e destek mitingi düzenlendi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da mitinge katılarak “Filistin’in yanındayız” mesajı verdi.

Gebze Yayın: 20 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 20.10.2023 17:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İsrail'in Filistin'de ve Gazze'de sivillere yönelik yaptığı saldırılara karşı Gebze'de sivil toplum kuruluşları, Filistin'e Destek Mitingi düzenlendi. Gebze Mustafa Paşa Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından meydanda gerçekleşen mitinge Darıca ve Gebze bölgesinden çok sayıda kişi katıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da mitinge katılarak Filistin'e destek verdi.

 

 

SİVİLLERE YAPILAN SALDIRILAR KABUL EDİLEMEZ

İsrail'in özellikle kutsallara ve sivillere yönelik saldırılarının kabul edilemez olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Mazlum Filistin ve Gazze yıllardır İsrail işgali altında eziliyor. İsrail'in son dönemde yaptığı saldırılar ve özellikle sivillere yönelik katliamları asla kabul edilemez. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'ya yapılan müdahalelerin ardından sivillere ve hastanelere yönelik saldırılar İsrail'in gaddarlıkta geldiği son noktayı gösteriyor. Sadece Müslümanların değil, tüm dünyanın bu saldırılara dur demesi gerekiyor. Bizler her zaman mazlum Filistin'in yanındayız" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.