Darıca Belediyesi, Depremzedelere Sıcak Yemek Dağıtıyor

Darıca Belediyesi, depremden en çok etkilenen yerlerden biri olan Hatay’da kurduğu çadırda afetzedelere sıcak yemek ulaştırıyor.

Darıca Yayın: 10 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2023 18:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber eden Darıca Belediyesi, depremden en çok etkilenen yerlerden biri olan Hatay’da kurduğu çadırda afetzedelere sıcak yemek ulaştırıyor.

Darıca Belediyesi, tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin yaralarını sarmak için tüm ekipleriyle ilk andan itibaren teyakkuza geçti. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaklaşık 100 kişilik ekiple birlikte deprem bölgesine giderken ekipler, arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına destek veriyor.

 

 

SICAK YEMEK DAĞITILIYOR

Tüm birimleriyle deprem bölgesinde olan Darıca Belediyesi, temizlik ve lojistik çalışmalarına da destek veriyor. Öte yandan Darıca Belediyesi sosyal tesislerinde çalışan ekipler de mutfak ve yemek malzemeleriyle kurdukları çadırda depremzedeler için sıcak yemek pişirip dağıtıyor. Depremzedelerin her türlü ihtiyacı için deprem bölgesinde olan Darıca Belediyesi, yaraları sarmak için canla başla çalışıyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.