Başkan Büyükgöz sanayi esnafıyla buluştu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Gebze Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 16:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve ilçe yöneticileri, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Kenan İkinci ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sanayi esnaflarının katıldığı kahvaltıda esnaflarla hasbihal eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Biz göreve geldiğimizde 6 ay görev yaptık bir derlenip toparlanalım önümüze bakalım dediğimizde pandemi çıktı önümüze iki yıl hayat durdu. Hizmetlerin önceliği değişti. Ekonominin şartları değişti. Onunla mücadele ettik sağ salimen çıktık bu durumdan derken ardından deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık.

 

TEMEL HİZMETLERİ AKSATMADIK

Ama bunların hiçbiri bizler için mazeret olmadı. Ancak tabi ki bütün dünya bir dar boğaza düştü. Tüm bunlarla birlikte bizler asgari müşterekteki hizmetleri yapmaktan geri durmadık. Geçmişten gelen elli yıllık yüz yıllık sorunları çözdük. Diğer taraftan kuzey Marmara Otoyolu’nun Gebze çıkışı yok. Böyle bir şey olabilir mi? Gebze gibi bir kentin çıkışı olmaz mı? Peki neden yapılmamış? Kamulaştırma maliyeti nedeniyle ihaleden çıkartılmış.

 

 

ŞEHRE KALICI VE NET ÇÖZÜMLER

Bunu ele alarak çalışmalarımızı yaptık ve Ulaştırma Bakanlığı ile çalışmalarımızı paylaştık. Bunun üzerine inşallah ihalesini gerçekleştireceğiz. Biz 100 yıl sonraki Gebze’nin omurgasını kurmuş olduk. İleride nereye okul nereye hastane yapılacak nerede yeşil alan yapacağım diye düşünmeyecek sadece projesini yapacak. Gelelim sanayiye. Bir sorunu çözmek için öncelikle neyinizin olması gerekli? Yerinizin olması.

 

236 DÖNÜMLÜK ARAZİ SATIN ALDIK

Gerekli şu ana kadar toplam 236 dönümlük Küçük Sanayi Sitesi yeri satın aldık. Bir şeyi yapabilmek için önce mülkiyetini üretmeniz lazım. Yer varsa oraya bina, inşaat yapmak kolaydır. Bütün yaklaşımlarımız bu şekilde oldu. Kalıcı ve net çözümler üretmeye çalışan bir belediyeyiz. Önümüzdeki yıl bu aylarda da inşallah metromuzu açmış olacağız ve böylelikle de hayatı ve trafiği yeniden dizayn edeceğiz. Gebze’de bir tane lisanslı sporcusu yoktu. 236 tane lisanslı sporcumuz var şu an. Kısacası Gebze’mizi her alanda geliştirmek için göreve geldiğimiz günden bu yana durmaksızın çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Sanayi esnafları ve yönetimi de Başkan Büyükgöz’e ev sahipliği ve hizmetleri için teşekkür etti. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.