Darıca’nın Prestijli Caddeleri Artıyor

Darıca Belediyesi, ilçe genelinde özellikle ana caddelerde yaya güvenliği ve ulaşım konforu için yolları ve kaldırımları yeniliyor. Işıklandırması ve yol çizgileri ile daha modern bir görünüme kavuşan yollar ile ilçenin ulaşım kalitesi de artıyor.

Darıca Yayın: 22 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 22.08.2023 12:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Prestij cadde uygulamalarıyla ilçenin dört bir yanında yol ve kaldırımları baştan sona yenileme çalışması başlatan Darıca Belediyesi, ulaşımı daha konforlu hale getirmek için canla başla çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kentin her noktasında özellikle ana caddeleri prestijli caddelere dönüştüren Darıca Belediyesi, altyapısı yenilenen yolların üst yapısını da yenileyerek asfalt serimini yaparak kaldırımlarını da yeniliyor. Yol çizgileri ile de modern bir görünüme kavuşan caddeler vatandaşlara kesintisiz ve konforlu bir ulaşım sağlıyor.

 

 

YOL MEDENİYETTİR ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da zaman zaman çalışmaları bizzat takip ederek bilgi alıyor. Darıca’nın ulaşımını daha konforlu hale getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Yol medeniyettir anlayışıyla canla başla çalışarak başlattığımız ulaşım hamlesiyle Darıca’mızın dört bir yanına modern yollar kazandırıyoruz. Büyükşehir Belediye’mizin de katkılarıyla özellikle ana caddelerimiz başta olmak üzere ilçemizi prestijli caddelerle donatıyoruz. Vatandaşlarımıza modern bir ulaşım imkanı sunmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.