Ayasofya’da Yunan provakasyonuna bir tepki de Talus’tan geldi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Ayasofya Camii'nin önünde çirkin bir provakasyona imza atan Yunan sosyal medya fenomeni Mike Kondylas’e tepki göstererek, “Bir gece ansızın gelebiliriz” sözünü hatırlattı.

Yayın: 02 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 02.07.2023 21:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

“BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ”
Yunan sosyal medya fenomeni Mike Kondylas, İstanbul’un fetih sembolü, Türkiye’nin kalbi Ayasofya Camii önünde Yunan Bayrağı açıp, "Ayasofya hep bir kilise olacak. İstanbul da Yunan şehri olacak" dediği anların görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Bu paylaşım sonrası Türkiye’ye girişi yasaklanan Kondylas’a tepkiler de çığ gibi büyüdü. Bu tepkilerden biri de AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus’tan geldi. Talus, bu çirkin saldırıyla içlerindeki Türk düşmanlığını körükleyenlerin, bir gece ansızın geleceğimizi unutmaması gerektiğini hatırlatarak, sosyal medya hesaplarından “Ayasofya Camii’ne yapılan saygısızlıkla içlerindeki Türkiye düşmanlığını körükleyenler, unutmasın. Bir gece ansızın gelebiliriz! Ayasofya milletimizin kalbidir” mesajını paylaştı. Talus, paylaşımında Ayasofya Camii’nde namaz kılınırken cemaat fotoğraflarına da yer verdi.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.