İlçe Başkanı Şakar’dan İlk Ziyaret Başkan Bıyık’a

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevine atanan Köksal Şakar, ayağının tozuyla ilk ziyareti Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a yaptı.

Siyaset Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 12:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti genel merkezi tarafından AK Parti Darıca ilçe başkanlığı görevine atanan ve göreve dün resmen başlayan Başkan Köksal Şakar, ayağının tozuyla ilk ziyaretini Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a yaptı. Başkan Bıyık’a makamında ziyaret eden Şakar, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Başkana hayırlı olsun dileklerini ileten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaklaşan yerel seçimde birlik ve beraberlik içinde, Darıca’da en iyi seçim sonucunun almak için çalışacaklarını dile getirerek şöyle konuştu: “AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Köksal Şakar'ı makamımızda ağırladık. İstişarelerde bulunduğumuz değerli ilçe başkanımıza nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. El ele, kol kola Darıcamız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah yerel seçimde AK Parti olarak en iyi sonucu alacağız” dedi.

 

DARICA’DA İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALACAĞIZ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’da şöyle konuştu: “Öncelikle bizleri kabul eden başkanımız Muzaffer Bıyık’a çok teşekkür ediyorum. Görev bize tevdi edilir edilmez ilçe binamızda çalışmalarımıza başladık. Başkanımız dün bizi ziyaret etti, biz de bugün ayağımızın tozuyla iadeyi ziyaret gerçekleştiriyoruz. Yaklaşan bir yerel seçimimiz var. İnşallah birlik ve beraberlik içinde güzel bir seçim dönemi geçireceğiz ve Darıca’da istediğimiz sonuca ulaşacağız.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.