Gebze Center'dan Temmuz Ayına Özel Şans Yolu Etkinliği

Gebze ve çevresinde sosyal yaşamın kalbi olmaya devam eden Gebze Center, gerçekleştirdiği etkinliklerle tüketicilerinin eğlence noktası olmaya devam ediyor. 26 – 30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek etkinlikle tüketiciler çok özel hediyeler kazanacak.

Gebze Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Hayata geçirdiği etkinliklerle ziyaretçilerinin ilgisini ve beğenisini toplayan Gebze Center, Temmuz ayında da müşterilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. 26 – 30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Şans Yolu Etkinliği’ ile yaz sıcaklarına ferah bir soluk getirecek. 

 

Aynı gün içerinde 1000 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, etkinlik alanında kurulacak platformda şansını deneyecek. Ziyaretçiler etkinlikle beraber bol bol eğlenirken, birbirinden güzel ödülleri kazanma fırsatı yakalayacak. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.