Feyzanur ve Göksel Hayatlarını Birleştirdi

Kadriye, Aydın Kılıç çiftinin güzeller güzeli kızı Feyzanur ile Gülçehre, Şentürk Yüksel çiftinin yakışıklı oğulları Göksel hayatlarını birleştirdi.

Yaşam Yayın: 24 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.08.2024 22:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Kadriye, Aydın Kılıç çiftinin güzeller güzeli kızı Feyzanur ile Gülçehre, Şentürk Yüksel çiftinin yakışıklı oğulları Göksel, Darıca Sancaktepe Tesislerinde düzenlenen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin Nikahını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıydı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar Nikah cüzdanını gelin Feyzanur’a emanet ederken, Başkan Bıyık ve Şakar genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Düğün törenine  AK Parti Darıca ilçe başkanı Köksal Şakar, Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri, Ahmet Orman, Enver Demirci’nin yanı sıra Milli Karateci Eray Şamdan ve çok sayıda davetli genç çifti mutlu gününde yalnız bırakmadı. Feyzanur ve Göksel düğünlerine katılarak kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.