Dursun Düzgün Hayatını Kaybetti

Uzun süre Darıca Kaymakamlığında Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Dursun Düzgün hayatını kaybetti.

Darıca Yayın: 14 Temmuz 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 14.07.2025 11:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 26 sn.
Google News

Uzun süre bölgemizde görev yapan Darıca Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra emekli olan Dursun Düzgün hayatını kaybetti.

Düzgün'ün cenazesi 15 Temmuz Salı (Yarın) Darıca Akminare Camii'nde öglen namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Nenehatun Mezarlığına defnedilecek.

Yeni Bölge Gazetesi olarak Merhum Dursun Düzgün'e Allah'tan rahmet, aile, eş ve dostlarına baş sağlığı dileriz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.