Dernekler Bizim İçin Çok Önemli

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, kendilerine ilgi gösteren ve ağırlayan derneklere teşekkür etti. “Derneklerimiz bizim için çok önemli” dedi.

Siyaset Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 14:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya’ya derneklerden büyük ilgi. Başkan adayı Selim Çetinkaya’ya Darıca Anadolu Gençlik Derneği, Erzurum İspir Karahan Köyü Derneği bir ziyaret gerçekleştirirken, Çetinkaya’da önceki gün Erzurum İspir Yeşiltepe, Persor Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Derneklerin kendileri için değerli olduğunu dile getiren Başkan Adayı Selim Çetinkaya: “Adaylığımız ilan edildikten sonra Darıca’da halkımızdan büyük teveccüh görmeye devam ediyoruz. Darıca’da hem vatandaşlarımız hem de derneklerimiz hayırlı olsun ziyaretleri yapıyorlar. Biz de bazı derneklerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Burada Dernek yönetici ve üyelerine Saadet Partisi olarak Darıca’mıza sunacağımız hizmetlerimizi anlatıyoruz. Onların görüş ve düşüncelerini dinliyoruz. Darıca hepimizin ortak değeri. Burada çok sayıda farklı illerden derneklerimiz var. Hepsi bir değer. Bizleri ziyaret eden ve derneğinde ağırlayan herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.