Darıca’dan Ankara’ya Doğum Günü Mesajı: Başkan Bıyık’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Övgü Dolu Sözler

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Bıyık’ın mesajında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik övgü dolu ifadeler dikkat çekti.

Darıca Yayın: 26 Şubat 2026 - Perşembe - Güncelleme: 26.02.2026 05:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“MİLLETİNE ADANMIŞ BİR ÖMÜR”

İki dönemdir Darıca’da belediye başkanlığı görevini sürdüren ve ilçede hayata geçirilen projelerle adından söz ettiren Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderlik vasıflarına vurgu yaptı.

Başkan Bıyık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Milletine adanmış bir ömür, sarsılmaz bir irade ve güçlü bir liderlik… Türkiye’ye yön veren vizyonuyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü gönülden kutluyorum. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda; liderliğinin daim, yolunun açık, hizmetlerinin bereketli olmasını temenni ediyorum.”

“TÜRKİYE YÜZYILI” VURGUSU

Başkan Bıyık’ın mesajında özellikle “Türkiye Yüzyılı” hedeflerine dikkat çekmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda yerel yönetimlerin de kararlılıkla çalışmaya devam edeceği şeklinde yorumlandı.

Darıca’da iki dönemdir başarılı bir şekilde görev yapan Muzaffer Bıyık’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan bağlılığını ve desteğini her fırsatta dile getirdiği biliniyor. 

Başkan Bıyık’ın mesajı, sosyal medyada da kısa sürede geniş yankı buldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.