Darıca’da Seçimi Farkla Alacağız!

Darıca’da Geleneksel Basın Mensupları Sahur Programında Basın mensuplarıyla bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “31 Mart’ta büyük bir farkla seçimi alacağız” dedi.

Darıca Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 17:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konuyla ilgili konuşan Başkan Muzaffer Bıyık ''Anketler yaptırıyoruz. Sonuçları ise gayet iyi. Biz 2019 yerel seçimlerinde %52 oy aldık. 31 Mart yerel seçimlerinde bu yüzdenin ne kadar üstüne çıkabilirsek o kadar başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. İyi bir farkla seçimi kazanacağız. Bunu sahada hem biz hem de teşkilatımız net olarak görüyor''

 

 

AFİŞLERİN YIRTILMASINI ÇİRKİN BİR HAREKET

Seçim sürecinde başkan adaylarının afişlerinin yırtılması konusuna da değinen Başkan Bıyık, “Hoş bir hareket değil, asla tasvip edemeyiz.” Dedi. Başkan Bıyık konuyla ilgili şöyle konuştu: “İlçemizde yerel seçimler huzurlu geçiyor. Ancak benim ve diğer siyasi partilerin adaylarının afişlerinin kesildiğini görüyoruz.  Adayların afişlerinin kesilmesi çok yanlış. Başkalarının afişlerini keserek demokrasi yarışı olmaz. Afişleri kesenleri kınıyorum. Bu beni çok üzüyor. İnşallah, bundan sonra ne benim ne de bir başkasının afişinin yırtıldığı bir süreç olmaz” dedi.

Başkan Muzaffer Bıyık, Sahur programında projelerini basın mensuplarıyla paylaştı. Görüş alışverişinde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.