Darıca Refah İlçe Başkanı Fatih Mehmet Çakır Oldu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Dr.Fatih Erbakan ve Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan'ın tensipleriyle Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanlığına Fatih Mehmet Çakır atandı.

Siyaset Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 11:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News
Açıklamalarda bulunan Fatih Mehmet Çakır;"Bayrağı devraldığımız yerden daha ileriye taşıyıp Milli Görüş'ü Yeniden Refah Partimizin 14 Mayıs Milletvekiliği seçimlerinde ki başarısını dahada ileriye taşıyarak Genel Başkanımız Dr.Fatih ERBAKAN ve Yeniden Refah Partimizin çizgisinde Milli Görüş ahlakıyla yerel yönetimlerde'de başarıya ulaştıracağız.Şimdi Milli Görüş'ün vakti geldi." dedi. 
 
Fatih Mehmet ÇAKIR kimdir?
Aslen Çankırılı olan  Fatih Mehmet ÇAKIR ,1984 yılında Gebze'de doğmuştur.ilk okul, ortaokul ve lise öğrenimini Darıca'da tamamlamıştır.Darıca'da Emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Fatih Mehmet ÇAKIR evli ve 2 çocuk babasıdır.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.