Çetinkaya sahayı boş bırakmıyor

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya sahayı boş bırakmıyor. Çetinkaya, Evlere misafir oluyor, kapı kapı gezip Darıcalı esnafı dinliyor, projelerini anlatıyor.

Siyaset Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 12:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya tüm gününü Darıcalılara ayırıyor. Başkan adaylığı ilan edildikten sonra ilçe başkanlığını karargah haline getiren ve çalışmalara hızla başlayan Çetinkaya, Darıca’da esnafı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunuyor, kanaat önderleriyle buluşarak Darıca için hayata geçireceği projeleri paylaşıyor. Darıcalı vatandaşların evlerine misafir olan Çetinkaya, gününün tamamını vatandaşlarla geçiriyor.

 

 

KAPI KAPI DARICALILARI DİNLİYOR

Darıca’ya yeniden Millî Görüş Belediyeciliğini getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Başkan Adayı Selim Çetinkaya: “Darıca bizim şehrimiz. Biz Darıca’nın evladıyız. Burada yaşıyor ve burada ticaret yapıyoruz. Darıca’nın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz. Tüm günümüzü Darıcalı hemşehrilerimize ayırıyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek şehrimizle ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Nasıl bir Darıca istediklerini dinliyor, projelerimizi paylaşıyoruz. Vatandaşlardan bizeler ilgi çok iyi. İnşallah 31 Mart’ta Darıca yeniden Milli Görüş belediyeciliğine kavuşacak”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.