Çelik ve Çetinkaya Darıca’da Ziyaret Turu Yaptı

Saadet Partisi Kocaeli Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik ve Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya önceki gün Darıca’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

Siyaset Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 17:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’le Darıca’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Darıca’da faaliyet gösteren Hürses Gazetesi ve Batıyakası Tv’ye ziyaret gerçekleştiren partililer burada basın mensuplarıyla Darıca’yla ve seçim süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulundular. Basının kendileri için önemli ve değerli olduğunu dile getiren Saadetli heyet misafir perverliklerinden dolayı her iki kuruma da teşekkür ettiler.

 

 

DARICA’DA KAPI KAPI GEZİYORUZ

Ziyaretler çerçevesinde Darıca Fırıncılar Derneği’ne de bir ziyaret gerçekleştiren heyet daha sonra Darıca’da bazı kanaat önderlerine de ziyaret gerçekleştirdi. Bölgemizde faaliyet gösteren Çınar Metal Sahibi Veysel Çınar’a da bir ziyaret gerçekleştiren heyet yaklaşan seçimle ilgili görüşlerini ve projelerini paylaştılar. Seçim süreci boyunca Darıca’da kapı kapı gezmeye devam edeceklerini dile getiren Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya kendilerini misafirliğe kabul eden herkese teşekkür etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.