Çayırova Yenimahalle dönüşümle yenilenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova’daki kentsel dönüşüm çalışması Yenimahalle’den başlayacak. 286 bağımsız birim dönüştürülerek, söz konusu mahalle yenilenecek.

Çayırova Yayın: 17 Eylül 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 17.09.2025 17:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 22 sn.
Google News

TOPLAM 286 BİRİM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, büyük kentsel dönüşüm çalışmasının Çayırova Yenimahalle’yi de kapsayacağını müjdeledi. Risk analizleri sonucu mahalledeki 286 bağımsız birimin dönüştürülmesine karar verildi. Yenimahalle’deki kentsel dönüşüm, 17.000 metrekarelik bir alanda yürütülecek. Çalışmanın tamamlanması ile birlikte Yenimahalle, yeni bir kimliğe kavuşacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.