Başkan Büyükgöz Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Sofrasında Buluştu

İlçede düzenlenen iftar programında Başkan Zinnur Büyükgöz, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. "Sizler var oldukça bu vatan var olacak" mesajı veren Büyükgöz, vatan sevgisi ve birlik vurgusu yaptı.

Gebze Yayın: 20 Şubat 2026 - Cuma - Güncelleme: 20.02.2026 12:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediyesi ve Gebze Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek Ramazan’ın ilk orucunu açtı. “Gebze’de Mevsim Ramazan” kapsamında düzenlenen iftar programına dualarla başlandı.

"Sizler Var Oldukça Bu Vatan Var Olacak"

Programda konuşan Başkan Büyükgöz, şehit aileleri ve gazilerin vatan için taşıdığı öneme dikkat çekti. Başkan Büyükgöz, "Sizler var oldukça bu vatan var olacak. Şehitler var oldukça Şeyh Edebali'nin duasında olduğu gibi devlet ebed müddet, kıyamet sabahına kadar var olacak inşallah." ifadelerini kullandı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Başkan Büyükgöz konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine de değinerek, "Eğer biz sevgimizi, saygımızı, karşılıklı dayanışmamızı kaybedersek her şeyimizi kaybederiz. Öyleyse bundan böyle geçmişte olduğu gibi yine her konuda birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz." mesajını verdi.

Program,  iftar yemeğiyle sona erdi. Katılımcılar salonu doldurarak şehit aileleri ve gazilere olan desteklerini bir kez daha göstermiş oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.