Başkan Bıyık ve Şakar Oltulularla Buluştu

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı Taner Sağlam ve Erzurum Oltu Köy Dernek başkanlarıyla bir araya geldiler.

Darıca Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 14:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı Taner Sağlam ve Erzurum Oltu Köy Dernek başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Sivil toplum kuruluşları ile her daim bir araya gelerek onların talep, öneri ve isteklerini dinleyen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, dernek başkanları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı Taner Sağlam ve Erzurum Oltu Köy Dernek başkanlarıyla bir araya gelen iki başkan, istişarelerde bulundu.


ORTAK AKIL VURGUSU
Köksal Şakar ve Muzaffer Bıyık, her zaman ‘Ortak Akıl’ ile Darıca’nın yönetilmesi vurgusu yaparak, yönetimde herkesi söz sahibi yapıyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı Taner Sağlam ve Erzurum Oltu Köy Dernek başkanlarına sohbetleri için teşekkür etti. Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı Taner Sağlam da kendilerini her daim dinleyen ve yanlarında olan Şakar ve Bıyık’a 31 Mart yerel seçimlerinde başarı temennilerinde bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.