Başkan Bıyık, Hizmetleri Basınla Paylaştı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, göreve geldiği günden bu yana 4 yıl boyunca yaptığı hizmet çalışmalarını basınla paylaştı.

Darıca Yayın: 01 May 2023 - Monday - Güncelleme: 01.05.2023 14:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Cemil Yaman, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir ve çok sayıda gazeteci katılım gösterdi.

 

DARICA’DA SEVİYEYİ YUKARI ÇIKARIYORUZ

Burada bir konuşma yapan Başkan Muzaffer Bıyık; “Sahada vekillerimizle çalışırken, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 4 yıl önce söz verdiğimiz ne varsa bunları yapacak iradeye sahibiz. Yereldeki hizmetin ana merkezi geneldeki istikrardır diyoruz. Yaptığımız işlerin her noktasında sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere olan güveni olduğunu söylüyoruz. Kentte kamu yatırımı olarak baktığınızda göze gelmeyen ciddi bir metro çalışması var. 15 milyar maliyeti olan metro çalışması derinden devam ediyor. Kaymakamlık için yer teslimi yapıldı. Okul binaları, emniyet müdürlüğü binası için çalışmalar, diş hastanesi için ek bina çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Millet Bahçesi’ne devasa bir kütüphane yapılıyor. Darıca’yı bir seviye yukarı çıkaracağız”

 

DARICA’YA BİRÇOK HİZMET GETİRDİK GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Bıyık, “Darıca merkezin kapalı pazar sorununu çözdük, Emek Mahallesi’ndeki kapalı pazarı da bir iki ay içerisinde hizmete alacağız. Balyanoz Koyu’nun ikinci etabını açtık. Kentsel dönüşümde Kocaeli’nde ilk ve tek belediyeyiz 329 dairenin dönüşümünü gerçekleştirdik. Darıca’nın belediyeye ait tüm sosyal tesislerini yeniledik. Darıca Belediyesi’nin sosyal tesislerinde 100 bin insan giriş yapıyor. Çöp arabalarımızı ve araç filomuzu genişletmekle beraber 86 tane iş makinesi alımı yaparak, bunları kamuya kazandırdık. Nene Hatun’daki spor tesisini yeniledik. Kaymakamlık binası için en az 5 kez İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yla görüştük. Milletin derdiyle dertlenmeyenler, yaptığımız projelere israf deyip geçiyor. Millet Bahçesi’nin içerisinde okul alanı yaptık, ağaç katliamı yapıyorsunuz diyorlar. Kocaeli’nde ve Darıca’da bizim iktidarımız kadar ağaç diken bir iktidar olmamıştır”

 

KENTİN HER NOKTASINA HAKİM BİR KARDEŞİNİZİM

Bıyık, “Biz iş üretmeye ve eser yapmaya devam ettikçe birileri kılıf bulmaya devam ediyor. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun bu Millet Bahçesi’ni verdi, burada da kamu alanları hariç bir metrekare betonlaşma olmuyor. Bu şekilde elzem bir şekilde okul ihtiyacı var ve okulları yapacak kamu alanı yok. Kamu alanı diye ayırdığımız yerde Millet Bahçesi’ne okulları taşıyacağız. Kentin her noktasındaki sorunlara hakim olan bir kardeşinizim. Yarın bu sorunlarla uğraşmamak için mücadele ediyoruz”dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.