1 Milyon 420 Bin TL değerinde elektronik ve paket Sigara ele geçirildi

Kocaeli'nin Derince ve Dilovası ilçesinde 2 araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 420 bin TL olan 934 elektronik sigara ve 828 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 21 Mart 2025 - Cuma - Güncelleme: 21.03.2025 17:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
Google News

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında çalışma başlatıldı. Yürütülen çalışmalar neticesinde dün Dilovası ve Derince'de 2 araçta arama yapıldı. Yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 420 bin TL olan 934 elektronik sigara ve 828 paket kaçak sigara ele geçirildi. Malzemelere el koyulurken olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

 

İHA

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.