Kocaeli Halkına Teşekkür Ediyorum

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili bakan Fikri Işık basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. "AK Parti ve şahsına destek veren Kocaeli halkına teşekkür etti"

Siyaset Yayın: 05 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 05.06.2023 10:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Fikri Işık basın toplantısında şöyle konuştu: "Çok önemli bir seçimi geride bıraktık. Seçimler ülkemize, milletimiz ve şehrimiz için hayırlı olsun. Bu dönemde kendi arzumla başvurumu yapmadım. Kocaeli'ye hizmet ettiğim için müteşekkirim.

Aktif siyasi hayatım AK Parti'nin kuruluşuyla başladı. 4 yıl il başkanlığı, 16 yıl milletvekilliği yaptım. Bakanlık ve Başbakan yardımcılığı yaptım. Birlikte çalıştığım arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum. Büyük bit uyum içinde çalıştık. 81 ilin tamamına en az bir kere gittim. 12 kez yurt dışında partimi temsil ettim. Milletvekili olunca, ülke, şehir ve parti sorumluluğunuz oluyor.

 

SİYASETTE DÜŞMANLIK DEĞİL REKABET OLMALI

Siyaset düşmanlık değil, rekabettir. Çok farklı partilerden milletvekili dostlarımız oldu. Siyasette calişmadan bir yere gelmek çok zordur. Başarı paylaşıldıkça artar. 6 defa bakanlık atamam yapıldı. 5 kez TBMM’de yemin ettim. Kocaeli halkına teşekkür ediyorum. Hep bizi desteklediler. Şahsıma ve partime büyük destek verdiler her zaman. AK Parti’nin güçlü teşkilata sahip olması partimizi sürekli başarıya götürüyor. Tüm sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir iletişimimiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Aileme teşekkür ediyorum." dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.