Darıcalı Gençlerin Yeni Adresi Oldu

‘Öğrenci dostu belediye’ uygulamalarıyla gençlerin her zaman yanında olan Darıca Belediyesi, gerek sınavlara hazırlanan gerekse de ders çalışmak isteyenler için bireysel çalışma ofislerini gençlerin kullanımına açtı.

Darıca Yayın: 02 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 02.08.2023 18:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Modern ve konforlu çalışma ofislerinde ders çalışan gençler uygulamadan memnun olduklarını söyledi. Gençlere yönelik projeleriyle örnek olan ve bu alanda iki ödül alarak fark yaratan Darıca Belediyesi, gençlerden tam not alan bir projeyi daha hayata geçirdi. Kısa bir süre önce yapımı tamamlanarak hizmete açılan Rüstem Metin Yurttas Kültür Merkezi’ndeki çalışma ofisleri Başkan Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla gençlere tahsis edildi. Bireysel çalışma ofislerine dönüştürülen alana gelen gençler huzurlu ve sessiz bir ortamda ders çalışarak hem sınavlara hazırlanıyor hem de kitap okuyorlar. Gençlere ücretsiz olarak çay ve kek ikramında bulunulurken uygulama gençlerden tam not aldı.

 

 

GENÇLERE HAK ETTİKLERİ ORTAMI SUNUYORUZ

Gençlerin her zaman yanında olacaklarını ve onlara hak ettikleri huzurlu ortamı sunduklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak bütün projelerimizin merkezine gençleri koyuyoruz. Gençleri önemsiyor ve seviyoruz. Yaptığımız, hizmete açtığımız binalar, kültür merkezleri, spor kompleksleri; gençler gelirse ve kullanırsa bir anlam ifade ediyor. Rüstem Metin Yurttas Kültür Merkezi’mizi de gençlerin kullanımına sunduk. Sınava hazırlanan ya da bireysel olarak kitap okumak isteyen genç kardeşlerimizi rahat ve huzurlu bir ortamda ders çalışmaya, kitap okumaya davet ediyoruz. Çay ve kek ikramımızla de onlara hak ettikleri en güzel ortamı sunuyoruz. Gençlerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.