Fırtına TS’ de dördüncü sinerji toplantısı gerçekleşti

Fırtına TS İş İnsanları ve Taraftarları Derneği tarafından geleneksel hale getirilen “İş İnsanları ve bürokratlarına yönelik kahvaltı” programının dördüncüsü gerçekleştirildi.

Gebze Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 12:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Gebze Hyatt House da gerçekleşen programa; Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ın yanı sıra, Gebze Teknik Üniversitesi’nden Pr.Dr. Salih Zeki İmamoğlu,  Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, KOSGEB Kocaeli Batı Müdürü Hakan Demirci, AK Parti Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Mahmut  Civelek, TRT Satın alma Başkanı Mustafa Hıraç, Gebze İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Ali Tarakçı, Eğitimci Yazar Haluk Öztekin, Bein Sport Yorumcusu Olcay Çakır, Gebze Ticaret Odası Başkan Vekili Mikdat Aydın, Yöre Grup Başkanvekili Mehmet Keskin,  Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Yılmazel, İş insanları Selim Malkoç, Mustafa Mican, Murat Gedik, Şener Yılmaz, Selim İmamoğlu, Furkan Tel ve Muhammed Aydın konuk olarak katılım sağlarken,  dernek yönetim kurulunu temsilen Fırtına TS İş İnsanları ve Taraftarları Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, Şener Akın, Akif Bal, Recep Avcı, Süleyman Abdullahoğlu, Türksen Koç ve Fatih Malkoçoğlu katılım gösterdi.

 

ÖZTEKİN FARKINDALIK ÜZERİNE SUNUM YAPTI

Kahvaltı sonrası sunum yapan Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci Yazar Haluk Öztekin, Hayata Bakışımızda Farkındalık konusunda katılımcılara sunum gerçekleştirdi.

Öztekin yaptığı sunumda şu ifadelere yer verdi, “Farkındalık kişisel gelişimin en alt basamağıdır. Anne babamızın bizi bıraktığı yerden sonra ne kadar ilerlediğimiz bizim farkındalığımızdır. Herkesten ve her şeyden bilgi almaya açık olmamız gerekir. Farkındalık hayatın size verdiği nimetleri bilmektir. Karşındaki insanlarla empati yapmaktır. Harekete geçin bir şeyler yapın. Risk almak her zaman başarıyı getirir.” İfadelerine yer verdi.

Gebze Teknik Üniversitesi’nden Pr.Dr. Salih Zeki İmamoğlu da programda İşletmelerin varlığını sürdürebilmesi ve amaçlarına ulaşması ile ilgili kısa bir sunum gerçekleştirdi.

 

 

ALTINTAŞ, “HALKAYI GENİŞLETECEĞİZ”

Fırtına TS İş İnsanları ve Taraftarları Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş Haluk Öztekin ve Salih Zeki İmaoğlu’nun sunumu sonrası yaptığı konuşmasında programa katılan tüm isimlere teşekkür etti.

Başkan Gökhan Altıntaş sözlerine şöyle devam etti; ‘30 kişilik gruplar halinde bugün dördüncüsünü düzenlediğimiz kahvaltı programımızda, bölgemizin iş insanlarını ve bürokrasisini bir araya getirerek sinerji oluşturuyoruz. Programımızda sunum yapan sevgili Haluk Öztekin ve Salih Zeki İmamoğlu hocama verdikleri bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 ayda bir gerçekleştirdiğimiz sinerji toplantılarımızda halkayı daha da genişleteceğiz. Sadece Trabzonsporlu iş insanları ve bürokratlarını değil, tüm iş insanı ve bürokratlarını bir araya getireceğiz.” Dedi.

 

ASLANTAŞ , “MARKA OLAN FİRMALAR BAŞARIYA ULAŞIYOR”

Sözlerine birbirinden değerli iş insanları ve bürokratları bir araya getirdiği için Gökhan Altıntaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek başlayan Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ise, “İş hayatında farkındalığı yakalayanların, farklı olanların başarılı olduğunu görüyoruz. Değişime başlayanlar ve bunu sürdüren toplumlar egemen olmuşlardır. Eğer bizlerde işlerimizde bir gelecek görüyorsak, eğer bir umut görüyorsak bizlerde kendi işlerimizde farkındalığı dünyanın gidişatına göre oluşturmalıyız. KOBİ’lerimizin her geçen nesilden nesile aktarılma oranları giderek düşüyor. Bu düşüşün en büyük sebebi ise marka olamamaktan geçiyor. Marka olabilen firmalar başarıya ulaşanlar oluyor. Sizlerden ricam lütfen işlerinizi dijitalleştirin ve kurumsallaştırın. Üçüncü ve dördüncü nesillere ulaştıracak alt yapılı oluşturun.” şeklinde konuştu.

Program katılımcıların tanışması sonrası çekilen toplu hatıra fotoğrafı sonrası tamamladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.