Şırnak'tan Acı Haber: 2 Şehidimiz Var!

İçişleri Bakanlığı, Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde yürütülen terör operasyonunda 2 jandarmanın şehit olduğunu bildirildi.

Gündem Yayın: 16 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 16.05.2023 12:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçişleri Bakanlığı, Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde yürütülen terör operasyonunda 2 jandarmanın şehit olduğunu, 1 jandarma ile güvenlik korucusunun ise yaralandığını duyururken, 2 teröristinde silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA)- Acı haberi İçişleri Bakanlığı duyurdu.

 

Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde 15 Mayıs'ta, JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katılımıyla başlatılan ve devam eden operasyonda bir mağarada teröristlerle çıkan sıcak çatışmada 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıklayan bakanlık, aynı operasyonda 2 Kahraman Jandarmanın şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 1 Jandarma  ve 1 Güvenlik Korucusunun da yaralandığını belirtildi.

İçişleri Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kahraman Şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve Jandarma Teşkilatımıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/TC_icisleri/status/1658410406405177346

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.