Talus Oyunu Kullandı, "Sandık, milli iradenin kalesidir"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1029 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Talus, tüm vatandaşları sandık başına davet ederek, oy kullanmalarını istedi.

Siyaset Yayın: 14 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 14.05.2023 10:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

BAŞİSKELE’DE OYUNU KULLANDI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, bu sabah erken saatlerde mahalle ziyaretleriyle sandıklarda görevli teşkilat mensuplarına başarılar diledikten sonra 08.20’de Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1029 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Başkan Talus, sandığın milli iradenin, aşılmaz, sarsılmaz, yıkılmaz kalesi olduğunu belirterek, “Sandık, milletimizin bedel ödeyerek, mücadeleler vererek elde ettiği çok önemli bir kazanımdır. Bu hakkı her vatandaşımız kullanmalı, bugün sandık başına giderek oyunu kullanmalıdır” dedi. 
 

ANNELER GÜNÜ’NÜ DE KUTLADI
Talus, bugün ayrıca Anneler Günü’nün kutlandığına da dikkat çekerek, “Bugün yüzyılın seçimini gerçekleştiriyoruz. Ne güzel bir tesadüf ki, Anneler Günü’ne denk geldi.
Bu özel günde cennet kapısını ayaklarının altında aradığımız; sevgi, merhamet, şefkat ve fedakârlık timsali bütün annelerimizin Anneler Günü’nü de kutluyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.