Gebze'ye Yeni Konsept Parklar Geliyor!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Gebzeli çocuklara ve gençlere armağanı olan yeni nesil konsept parklara her geçen gün yenileri ekleniyor.

Gebze Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 18:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze’de konsept parklara yenileri ekleniyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Gebzeli çocuklara ve gençlere armağanı olan yeni nesil konsept parklara her geçen gün yenileri ekleniyor. Başkan Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda ilçenin mahallelerinde uygun olan alanlara kazandırılan konsept parklar, çocuklar için oyun gruplarının yanı sıra gençler için de sportif alanları bünyesinde barındırıyor.

 

 

ÇOCUKLAR VE GENÇLERE YÖNELİK

Gençlerin ve çocukların güven içerisinde hem oynayabileceği hem de spor yapabileceği şekilde dizayn edilen konsept parklar da ayrıca yeşil donatı alanları, kamelya, fitness alanı ve yürüyüş parkurları da yer alıyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda ilçenin mahallelerinde yapımı hızla devam konsept park çalışmaları kapsamında Barış Mahallesi 1830 sokak ve Adem Yavuz Mahallesi 2326 sokak ve 2335 sokaklarda yeni parkların imalatı tamamlanarak gençlerin ve çocukların kullanımına açıldı. Belediye yetkilileri, konsept park imalatlarının belirlenen program dahilinde ilçe genelinde sürdürüleceği bilgisini paylaştı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.