Bıyık: ‘Kadınlarımız ne kadar güçlü olursa bizler de o kadar güçlü oluruz’

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kadınlarımız ne kadar güçlü olursa bizler de o kadar güçlü oluruz” dedi.

Darıca Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 17:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kadınların güçlü olmasının toplumun da güçlü olması demek olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kadınlarımız toplumun en önemli yapı taşlarıdır. Bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan ve gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. Yaşamın her kademesinde önemli roller üstlenen kahraman kadınlarımız, fedakârlık içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkemizin kalkınmasında her zaman büyük pay sahibi olmuşlardır. Kadınlarımız ne kadar güçlü olursa bizler de o kadar güçlü oluruz. Bu anlayışla hareket ederek Darıca Belediyesi olarak ilçemizde kadınları her zaman projelerimizin merkezine koyduk. Eğitimden spora her alanda kadınlara yönelik özel projeler geliştirdik. 8 Mart'ta kadın personellerimizin izinli sayılmasını sağladık. Üreten kadınlarımızın ürünlerini satabilmeleri için mağazayı hizmete açtık. Önümüzdeki süreçte de kadınların daha iyi yetişmeleri, kendilerini daha güçlü hissetmeleri adına yeni projeler geliştireceğiz. İlk uygulamalarımızdan biri de Darıca Belediyesi bünyesinde Kadın ve Aile Müdürlüğü kurulması olacak. Peygamber Efendimiz ‘Cennet anaların ayağının altındadır’ buyurmuştur. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin asli görevidir.  Bu vesileyle kadına yönelik her türlü şiddetin son bulmasını diliyor, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.