Başkan Şayir, öğretmen ve öğrencilerle buluşuyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; geçtiğimiz hafta başlattığı okul ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Dilovası Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 19:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay; her gün yeni bir okulu ziyaret ederek liselilerle buluşmaya devam ediyor.

Okul ziyaretlerinde; önce öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Şayir ve Balay öğretmenlerin talep ve sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulunuyorlar.

 

BAŞKAN ŞAYİR, LİSELİLERLE BİR ARAYA GELİYOR

Daha sonra ç lise öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Şayir, eğitimin verdikleri destekler hakkında öğrencilere bilgiler veriyor.

“Güne geleceğimiz olan gençlerimiz ile başlamak enerji ve motivasyonumuzu artırıyor” diyen Başkan Şayir;

İlçemizde çocuklarımızın eğitimde, sporda ve sosyal ve kültürel faaliyetlerde başarılı olabilmeleri bizler için Dilovamız için çok önemli olduğunu biliyoruz.

 

 

EĞİTİMLE YÜKSELEN ŞEHİR

Göreve başladığımızda “Eğitimle Yükselen Şehir Dilovası” sloganı ile; Dilovası’nın ve ülkemizin geleceğini şekillendirecek ve gelecek Türkiye’sini inşa edecek olan gençlerimizin her alanda başarılı olmaları için çalışacağımızı söylemiştik. Bu bağlamda; İlçemizin çocuklarının gençlerinin başarılı olabilmeleri adına çeşitli projeleri hayata geçirmeye, ihtiyaçlarını karşılamaya ve taleplerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Okullarımızda açmış olduğumuz montesorri sınıfları, yapay zeka sınıfları, her öğrencimize tablet projemiz, eğitim öğretim yılı açılışında tüm öğrencilerimize kırtasiye yardımlarımız, ilçemizde ki tüm bireylere kitap dağıtım projemiz bunlardan bazılarıdır.

 

BEN SİZİN ABİNİZİM

Tabi bunların karşılığını da aldığımızı görüyoruz. İlçemizde son yıllarda eğitimde ve sporda alınan başarılar bizlerin göğsünü kabarttığını söylemek istiyorum. Sizlerin başarılı olabilmeleri için biz her zaman üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Ben sizin abinizim. Bir fikriniz veya ihtiyacınız varsa çekinmeden yanıma gelebilirsiniz. İmkanlarımız doğrultusunda elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışacağız. Ayrıca sizden bir isteğim daha var. Boş zamanlarınızda bol bol kitap okuyun. Araştırın. Bilgi sahibi olun” dedi.

 

 

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ŞAYİR’E SÖZ

Başkan Şayir’in konuşmasının ardından sohbet havasında geçen toplantıda öğrenciler, Başkan Şayir’e eğitime ve Dilovası’nın çocuklarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, başarılı olmak için daha çok çalışacaklarının sözünü verdiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.