Kocaeli'de Ulaşıma Zam Geldi!

Kocaeli’de gerçekleştirilecek olan ulaşım zammına dair UKOME bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda zam kararı çıktı.

Kocaeli Yayın: 02 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 02.08.2023 11:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Toplantıda ulaşıma yüzde 63 oranında zam yapılmasına karar verildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, “8 lira olan ücreti 13 TL ye yükseltiyoruz. İndirimli hakkı olan vatandaşlarımız abonman aldığında 3 lira 25 kuruş ödüyordu onu da 5 TL’ye çıkartmış oluyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bu kararla 8 lira olan şehirici ulaşım bedeli yapılan zam ile 13 lira oldu. Öğrenci, öğretmen, 60 yaş üstü indirimli bilet 5 lira 50 kuruştan 9 liraya yükseltilirken 2 lirası belediye tarafından ödenecek ve indirimli binen kişinin kartından 7 lira çekilecek. Abonman ücreti ise 3 lira 25 kuruştan 5 liraya yükseldi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.