Kocaeli’de İYİ Parti’den 100 kişi İstifa edip AK Parti’ye geçti

Kocaeli Körfez’de İYİ Parti’den toplu şekilde istifa eden, içlerinde Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı’nın da yer aldığı 100’e yakın kişi, AK Parti’ye geçti. Rozetlerini de Başkan Şener Söğüt taktı.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 11:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Körfez’de İYİ Parti’den toplu şekilde istifa eden, eski İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün de yeğeni olan Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Abdurrahman Akbay’ın da içlerinde bulunduğu 100 kişi, AK Parti’ye geçti. AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya; Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül de katıldı.

 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, ‘hoş geldiniz’ dedi. AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan da, “Körfez’de siyasetin doğru adresi AK Parti’dir” dedi. Başkan Söğüt ve Okudan daha sonra doldurulan üye formlarını tek tek teslim aldı. Yeni üyelere rozetleri de takılırken, ilçe binası önünde de günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.