Başkan Büyükgöz’den Eski Başkanlara ‘Vefa’ Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yaklaşan mahalli idareler seçimlerine yönelik çalışmalarına ve ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Gebze Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 22:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eski dönem belediye başkanlarına vefa ziyaretlerinde bulundu. Başkan Büyükgöz’ün ilk ziyaretini Gebze Belediyesi’nin geçmiş dönem başkanlarından Mehmet Emin Akın’a gerçekleştirdi. Akın’ı evinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz konukseverliğin den ötürü teşekkür etti. Gebze Belediyesi eski Başkanı Mehmet Emin Akın da, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seçim çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Büyükgöz’ün Akın’dan sonraki durağı eski başkanlardan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan oldu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve beraberindeki heyetin de kendisine eşlik ettiği Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın ardından eski dönem başkanlarından Adnan Köşker’i iş yerinde ziyaret etti. Başkan Büyükgöz ve beraberindeki AK Partili heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediyesi eski Başkanı Adnan Köşker, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.  

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.